CHALLANGE - 13 Vitorlás Túraverseny 2011. szeptember 3-4.

 

Kedves Versenyzők, Résztvevők, Barátaink !

 

Mindenkinek nagy szeretettel gratulálunk aki a versenyre benevezett és szembenézve a kihívásokkal végigcsinálta a két napos túrát. Reméljük, hogy mindenkinek pozitív élmény és nagyon jó kikapcsolódás volt ez a két nap és még az időjárás is a kegyeibe fogadta a versenyünket. A verseny sikeresen befejeződött, baleset nem történt.

Szeretnénk külön köszönetet mondani a Piro Level Bt. nagylelkű tulajdonosának, hogy szponzori segítségével hozzájárult a verseny sikeres lebonyolításához.

A versenyen 18 hajóban összesen 86 fő vitorlázott. Egy olyan csapat volt, aki időn túl érkezett be, így az Ő eredményüket nem értékelhettük. A verseny zárását követően egy óvás érkezett illegális motorhasználat miatt, de mivel csak egy ilyen bejelentést kaptunk, ezt figyelmen kívül hagytuk. (A tiltott motorhasználattal kapcsolatos óvás esetén két egybehangzó bejelentést fogadunk el.)

Eredmény: A versenylapokat igyekeztünk részletesen áttanulmányozni, minden apróságot figyelembe venni és ezek alapján egy táblázatban rögzítettük az adatokat (olvashatjátok a Részletes eredmények alatt.

Azért, hogy ti is ellenőrizzétek, felteszem a versenylapokat is, nehogy valami tévedés legyen, ha valami hiba van értesítsetek.)

 

I.    CSAK SEMMI PÁNIK        

Szarka Dániel kapitány és csapata

II.   MacCo

Szántó Csaba kapitány és csapata

III.  KIKELET

Tóth István kapitány és csapata

IV.   EZÜST NYÁR

  Csegezi Ákos kapitány és csapata

V.    DAIQUIRI 

Dr. Kócza Gábor kapitány és csapata

VI.   PICULA-22

Galla Viktória kapitány és csapata

VII.  H-30524

Torpis Zsolt kapitány és csapata

VIII. ROBINSON

Ács Nikoletta kapitány és csapata

   IX.   PUCCÉR

Pintér Géza kapitány és csapata

   X.    ABBE

Jerabek György kapitány és csapata

   XI.   TRAUM

Barta József kapitány és csapata

   XII.  HUN

Murin Örs kapitány és csapata

   XIII. ROZÉ

Kürtös László kapitány és csapata

   XIV. ÖRDÖGSZEKÉR   Szabó Péter kapitány és csapata
   XV.   NAVIS   Kovács Márton kapitány és csapata
   XVI.  HUZAT   Grafjodi Péter kapitány és csapata
   XVII. SICZ   Sipos Péter kapitány és csapata
   XVIII.VENECIA    Szlovák Zoltán kapitány és csapata

 

 

 !!!! Néhány kapitánytól kaptam javítási kérelmet, hogy a kérdőjelekkel kapcsolatos pecsét hiányok miatt kapják meg a pontokat. Sokféle igazolást mellékeltek, hogy ott jártak. Nem kérdőjelezi meg senki, hogy valóban jártatok abban a kikötőben (fénykép, track, kikötői hirdetés, WC kulcs, stb.) de ennek ellenére sehol nem vettük figyelembe ha hiányzott a pecsét. A verseny nevében is benne szerepel a "CHALLANGE" ami jelen esetben a pecsétre is vonatkozik. Úgy gondoljuk, hogy nem volna igazságos, ha elfogadnánk egyéb dokumentumot, mint amit e kiírásban megjelöltünk, így nem gondolom, hogy változtatni kellene ezen az értékelési ponton, hiszen voltak más hajók, akik megszerezték a pecsétet a kérdőjeles kikötőben is.

 

Ha bármilyen ötlet, javaslat, kiegészítés eszetekbe jut, örömmel vesszük ha megosztjátok velünk, hogy a jövőben esedékes következő versenyeken esetleg alkalmazzuk azokat. Ha készítettetek érdekes, jó képeket és néhányat elküldenétek belőlük, örömmel felteszem.

 

Az emléklapok és a kitűzők készülnek, hamarosan jelentkezünk.

Még egyszer gratulálunk és köszönjük, hogy részt vettetek a versenyünkön.

 

Híradástechnika Vitorlás Klub rendezősége nevében, Erdész István

 

Meghívó    Szabályzat    Részletes eredmények (a letöltés egy kis időt igényel a versenylapok miatt.)

 

ÉLMÉNYKÉPEK (ha küld még valaki, azt is felteszem)